RECENSIES

ThreeThird Icon 5 Star

Kim & Ange

Bruidspaar | 2023

“De bandleden van THREETHIRD weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Het optreden op onze bruiloft was heel leuk en zat vol met energie en interactie met onze gasten! Iedereen heeft tijdens hun hele set staan dansen. Ze zongen hele leuke medleys van verschillende stijlen muziek. Zeker een aanrader voor een goed feestje!”

ThreeThird Icon 5 Star

Frank

Verjaardagsfeest | 2023

“Goede communicatie, fantastisch optreden en leuke interactie met het publiek. Garantie voor een spetterend feest!”

ThreeThird Icon 4,5 Star

Benjamin & Rosanne

Bruidspaar | 2023

“De band heeft op onze bruiloft gespeeld. Het is een super feest geworden! Niet alleen wij vonden de band leuk, maar ook onze vrienden en familie waren fan. Ze hebben er echt een feestje van gemaakt en de mensen aan het dansen gekregen. Tussendoor speelde een DJ die THREETHIRD had meegenomen en dat maakte het helemaal af en zorgde voor een leuke afwisseling. Voor de openingsdans heeft de band speciaal een nummer ingestudeerd. Ze hebben vooraf een audiobestand opgenomen zodat we daarmee thuis konden oefenen.”

ThreeThird Icon 5 Star

Thomas & Linda

Bruidspaar | 2023

“Voor onze bruiloft waren we opzoek naar een band, en wat ben ik blij dat we voor THREETHIRD hebben gekozen.  THREETHIRD was echt fantastisch! Zo’n leuke band, goede sfeer, de meiden kunnen echt super goed zingen, zij hebben ons feest echt gemaakt! Het was geweldig! Vooraf was er goede communicatie, dat was ook heel fijn! En al onze gasten waren vol lof over ‘de geweldige band’, iedereen heeft zo genoten!! Wij willen iederereen aanraden om voor deze band te kiezen, gegarandeerd succes!! Dank jullie wel THREETHIRD!

ThreeThird Icon 4,5 Star

Mira

Verjaardagsfeest | 2023

“Het contact met de artiesten vooraf en op de dag zelf verliep snel en soepel. Een erg leuk optreden waarbij de band goed aanvoelde wat wij verwachtten, de interactie met onze gasten was dan ook een heel leuke aanvulling op het spetterende optreden van THREETHIRD. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een band waar het enthousiasme vanaf spat!”

ThreeThird Icon 5 Star

Johan & Paulette

Bruidspaar | 2023

“Wat een super ervaring! Na een fijn contact van te voren hebben we genoten van onze feestavond met THREETHIRD. We wilden heel graag live muziek op onze bruiloft, maar zaten wel vast aan geluidsrestricties. Geen probleem met THREETHIRD! Ze hebben rekening gehouden met onze muziekwensen en zelfs ons nummer ingestudeerd. Onze gasten waren ook super enthousiast! Hartelijk dank voor de onvergetelijke avond ❤️.”

ThreeThird Icon 4,5 Star

Gerrit-Jan

Organisator Benefietconcert | 2023

“Geweldige band, goeie interactie. Uitstekend voor onze doelgroep (35-65 jaar). En goede communicatie, goed geluid, vrolijk en fris. Helemaal leuk!!”

ThreeThird Icon 4,5 Star

Louis

Organisator Dorpsfeest Driehuis | 2022

“THREETHIRD heeft tijdens Dorpsfeest Driehuis voor een bomvol plein een geweldige show neergezet… Het avondvullende programma was goed opgebouwd met afwisselende, goed dansbare muziek met leuke medley-thema-blokjes erin. De band is energiek, enthousiast en professioneel, dus echt een aanrader!”

ThreeThird Icon 5 Star

Gesa

Organisator Bedrijfsfeest | 2022

“Contact verliep vlot. Buitengewoon flexibel toen bleek dat de planning er op het laatste nippertje uit ging zien. Ze hadden lol in het optreden en dat straalde ook af op de gasten. Een echte aanrader!”

ThreeThird Icon 5 Star

Celine

Jubileumfeest | 2022

“Op zaterdag 3 september heeft THREETHIRD bij ons op het 50-jarige jubileum opgetreden. Het dak ging er vanaf! De band speelde goed en er was veel variatie in de playlist. Je zag dat de band het erg leuk vonden om dit optreden doen. Ze waren erg enthousiast en hadden er veel plezier in. De band betrok het publiek erbij en maakte er echt een knalfeest van! Contact met de band was goed. Van te voren alles doorgesproken met de band, daardoor liep de avond precies zoals het zou moeten. Ik zou iedereen THREETHIRD aanraden en wij kunnen niet wachten om weer een feestje te vieren met deze band!”

ThreeThird Icon 5 Star

Livia

Verjaardagsfeest | 2022

“Op 18 juni 2022 hebben wij een fantastisch jubileumfeest gehad. Gedurende de hele avond kwamen gasten naar mij toe met alleen maar lof en complimenten voor de band en de geweldige zangeressen. Thema van ons feest was Caribbean en de band heeft daar rekening mee gehouden. Van begin tot eind een dansfestijn. Bedankt voor de onvergetelijke avond, THREETHIRD!”

ThreeThird Icon 4,5 Star

Cor

Organisator COBRAdagen | 2022

“De gynaecologen hadden na 2 jaar eindelijk weer een écht congres met een écht feest. En dat feest werd dankzij THREETHIRD een feest om nooit te vergeten: het dak ging eraf. Wat een energie, wat een toffe playlist en vooral wat een plezier spatte er van het podium de zaal in! Helaas is het traditie om nooit 2x dezelfde band uit te nodigen. Maar misschien is dit het moment om die traditie te verbreken…”

ThreeThird Icon 5 Star

Eva

Ceremoniemeester | 2021

“Contact voorafgaand & tijdens de dag zelf was heel prettig en professioneel. Het was allemaal super professioneel geregeld en het feest was…. FANTASTISCH! Wat een energie en sound! Samen met alle bruiloftsgasten onwijs van genoten.”

ThreeThird Icon 5 Star

Robert & Fietje

Bruidspaar | 2021

“Als je trouwt, dan wil je dat alles perfect is. Je laat toch onbekenden het mooiste moment van je leven muzikaal omlijsten. Wij vonden het lastig kiezen omdat enorm is, uiteindelijk na veel speurwerk voor THREETHIRD gekozen en daar zijn we zeer dankbaar voor. Wat een heerlijke groep, prettig in de omgang en bovenal zeer professioneel in organisatie en uitvoering. Kortom: Klinkt geweldig, bouwen een feest en komen afspraken na.”

ThreeThird Icon 5 Star

Marijn

Organisator Kerstfeest Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat | 2020

“THREETHIRD trad op tijdens het kerstfeest. De leeftijd van het publiek liep uiteen van 25 tot 65 jaar maar toch wisten ze er voor iedereen een heel leuk feestje van te maken. Aanrader!”

ThreeThird Icon 5 Star

Evert

Organisator Feest ‘Nobody’s Wedding’ | 2019

“The guys were fantastic, they were the main act during our Wedding party and definitely delivered! Super fun band and great quality, also delivering on presentation with their own soundguys and lighting. A lot of great feedback from my guests and very easy in communication before and during the night. Thank you so much for such a memorable night!”

ThreeThird Icon 5 Star

Thierry & Saskia

Bruidspaar | 2019

“Super band! Hebben één groot feest van onze bruiloft gemaakt! Alle gasten, van jong tot oud, waren zeer enthousiast. Mooie zang, goede muziek en knappe medleys. Alles klopt en het zijn ook nog eens hele leuke mensen! 🙂 Zou geen leukere band kunnen bedenken!!”

ThreeThird Icon 5 Star

Roland

Parkmanager RCN Toppershoedje | 2019

“Al jaren onze “huisband”. Tijdens ons grote openingsfeest in mei waren de dames en heren wederom te gast bij ons en dan is het altijd een topfeestje. Als onze vaste gasten er zelfs om vragen wanneer “de zusjes met aanhang” weer komen, dan zegt dat wel iets geloven wij. Kortom; geweldig, aanrader en altijd feestgarantie!”

ThreeThird Icon 5 Star

Marcel

Verjaardagsfeest | 2019

“Het optreden was fantastisch tijdens een feestje voor mijn 40e verjaardag met zo’n 55 gasten. Ondanks de hitte (30+ graden buiten en binnen), kleine zaal en publiek dat niet zo vaak danst, wisten de dames en heren van THREETHIRD er een knallend dans feestje van te maken. De 3 zangeressen houden elkaars energie hoog en door de hoge snelheid waarmee nummers worden afgewisseld is er voor veel mensen wel een reden om mee te gaan dansen. Ik had de band nog nooit zien spelen, maar ze hebben de verwachtingen helemaal waargemaakt!”

ThreeThird Icon 5 Star

Marnix & Eva

Bruidspaar | 2019

“THREETHIRD heeft een geweldig feest neergezet op onze bruiloft! Van begin tot eind stond de hele dansvloer vol. Het contact was makkelijk en er werd snel op onze e-mails gereageerd. Ze namen hun eigen licht en geluid mee en verzorgden de DJ voor tijdens hun pauzes. Meerdere gasten vertelden ons achteraf dat dit de beste band was die ze ooit op een bruiloft hebben gezien! Het was perfect en ik zou ze iedereen aanraden!”

ThreeThird Icon 5 Star

Arnoud

Feestavond | 2019

“Op en afbouw ging goed. goede afspraken kunnen maken over duur van de avond. Muziek was zeer goed en sfeer vol. Iedereen op het feest was vol lof en deed ook actief mee op de dansvloer. Top en bedankt voor de mooie avond. En wellicht…tot een volgende keer.”

ThreeThird Icon 5 Star

Leon & Rineke

Bruidspaar | 2018

“Alle gasten hebben het dankzij de band goed naar hun zin gehad en dagen erna kregen we nog complimenten over de band. De voorbereidingen en het contact verliepen soepel. We mochten bij oefensessies zijn en het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer mocht voor de choreografie worden opgenomen. Een fijne groep mensen die een heerlijke avond hebben verzorgd!”