RECENSIES

ThreeThird Icon 4,5 Star

Ron

Organisator Festival Street On Fire

“Leuke en goede band, aardige muzikanten ook. Kregen het publiek goed mee, aanrader en ik wil hen een volgende keer weer boeken.”

ThreeThird Icon 5 Star

Matthijs & Lisanne

Bruidspaar

“THREETHIRD heeft fantastisch gespeeld tijdens onze trouwfeest. Een geweldige avond, mede door de muziek van THREETHIRD! Het is een spontane, leuke band en in overleg is er van alles mogelijk. Iedereen, van jong tot oud, heeft de hele avond staan dansen. Echt een aanrader!”

ThreeThird Icon 5 Star

Marijn

Organisator Kerstfeest Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

“THREETHIRD trad op tijdens het kerstfeest. De leeftijd van het publiek liep uiteen van 25 tot 65 jaar maar toch wisten ze er voor iedereen een heel leuk feestje van te maken. Aanrader!”

ThreeThird Icon 5 Star

Evert

Organisator Feest ‘Nobody’s Wedding’

“The guys were fantastic, they were the main act during our Wedding party and definitely delivered! Super fun band and great quality, also delivering on presentation with their own soundguys and lighting. A lot of great feedback from my guests and very easy in communication before and during the night. Thank you so much for such a memorable night!”

ThreeThird Icon 5 Star

Thierry & Saskia

Bruidspaar

“Super band! Hebben één groot feest van onze bruiloft gemaakt! Alle gasten, van jong tot oud, waren zeer enthousiast. Mooie zang, goede muziek en knappe medleys. Alles klopt en het zijn ook nog eens hele leuke mensen! 🙂 Zou geen leukere band kunnen bedenken!!”

ThreeThird Icon 5 Star

Roland

Parkmanager RCN Toppershoedje

“Al jaren onze “huisband”. Tijdens ons grote openingsfeest in mei waren de dames en heren wederom te gast bij ons en dan is het altijd een topfeestje. Als onze vaste gasten er zelfs om vragen wanneer “de zusjes met aanhang” weer komen, dan zegt dat wel iets geloven wij. Kortom; geweldig, aanrader en altijd feestgarantie!”

ThreeThird Icon 5 Star

Marcel

Organisator 40e Verjaardag

“Het optreden was fantastisch tijdens een feestje voor mijn 40e verjaardag met zo’n 55 gasten. Ondanks de hitte (30+ graden buiten en binnen), kleine zaal en publiek dat niet zo vaak danst, wisten de dames en heren van THREETHIRD er een knallend dans feestje van te maken. De 3 zangeressen houden elkaars energie hoog en door de hoge snelheid waarmee nummers worden afgewisseld is er voor veel mensen wel een reden om mee te gaan dansen. Ik had de band nog nooit zien spelen, maar ze hebben de verwachtingen helemaal waargemaakt!”

ThreeThird Icon 5 Star

Marnix & Eva

Bruidspaar

“THREETHIRD heeft een geweldig feest neergezet op onze bruiloft! Van begin tot eind stond de hele dansvloer vol. Het contact was makkelijk en er werd snel op onze e-mails gereageerd. Ze namen hun eigen licht en geluid mee en verzorgden de DJ voor tijdens hun pauzes. Meerdere gasten vertelden ons achteraf dat dit de beste band was die ze ooit op een bruiloft hebben gezien! Het was perfect en ik zou ze iedereen aanraden!”

ThreeThird Icon 5 Star

Arnoud

Organisator Housewarming

“Op en afbouw ging goed. goede afspraken kunnen maken over duur van de avond. Muziek was zeer goed en sfeer vol. Iedereen op het feest was vol lof en deed ook actief mee op de dansvloer. Top en bedankt voor de mooie avond. En wellicht…tot een volgende keer.”

ThreeThird Icon 5 Star

Leon & Rineke

Bruidspaar

“Alle gasten hebben het dankzij de band goed naar hun zin gehad en dagen erna kregen we nog complimenten over de band. De voorbereidingen en het contact verliepen soepel. We mochten bij oefensessies zijn en het speciaal voor ons ingestudeerde openingsnummer mocht voor de choreografie worden opgenomen. Een fijne groep mensen die een heerlijke avond hebben verzorgd!”