RUIME ERVARING

Meer dan 7 jaar ervaring en winnaar van bandwedstrijden

GROOT SCALA AAN GENRES

Geschikt voor meerdere feesten en een uiteenlopend gezelschap

VERZOEK
NUMMERS

Bieden de mogelijkheid om specifieke nummers in te studeren

MAAK EEN KIJKAFSPRAAK

Maak alvorens een boeking kennis met de band en haar muziek

BIEDT KWALITEIT

Driestemmig front met conservatorium geschoolde muzikanten

BIO

De naam ThreeThird staat voor het verhoudingsgetal 3/3: de drie zussen zijn individueel één-derde, maar met z’n drieën vormen ze een harmonieus geheel. Ooit begonnen in de woonkamer, is ThreeThird uitgegroeid tot een spetterende act die vele podia en gelegenheden in Nederland en buitenland heeft mogen betreden. 

Met ervaring in het bouwen van een feest, zorgt allround coverband ThreeThird voor onvergetelijke momenten. Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie, conservatorium geschoolde muzikanten en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen. De band kan in kleine semi-akoestische en in een grote feestformatie spelen. Een liveshow van ThreeThird is een sensatie: klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, verrassende medleys en hits in verschillende internationale talen zorgen voor een volle dansvloer. Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid bent u bij het juiste adres!

Het plezier en enthousiasme waarmee de bandleden zich inzetten op het podium is niet onopgemerkt gebleven: de band is verkozen tot ‘populairste studenten coverband van Nederland’ tijdens de Battle of the Bands te Rotterdam en tot ‘beste coverband van Zuid-Holland’ tijdens de Clash of the Coverbands, waar ze tevens de halve finale van de BeNeLux bereikte. 

RECENSIES

Recensies zijn misschien wel het allerbelangrijkste: uiteindelijk gaat het erom hoe ThreeThird live klinkt en hoe onze klanten dit ervaren hebben. Klik op de volgende link voor een greep uit de ervaringen van onze boekers: https://www.threethird.nl/recensies/